Най-добрата бира

Когато започнем да учим език, често забравяме, че с него върви и културата на нацията, която го говори. Вместо да се мъчим със спрягане на глаголи, можем да се опознаем хранителните навици на хората и да видим света през техните очи. Напоследък много хора учат немски, оплакват се от падежите, а не се сещат да опитат всички видове „вурстчета” във


Warsteiner


 

за да разберат, че Германия е много повече от някаква граматика. Швабия разполага с 1500 (!) вида кренвирши и колбаси, следователно не е учудващо, че всеки германец изяжда по 30 кг на година. Разбира се, нито една германска провинция не предлага цялото разнообразие от месни деликатеси. Warsteiner се старае да представи най-основните видове, сред които Винервурст, Нюрнбергски, Мюнхенски (бял), Кезевурст (с кашкавал), наденичка с къри (типична за Берлин и околността) и наденица с баварски сос.

Освен това имате голям избор на американски бургери, ребърца, приготвени по различни рецепти, и джолани. За големите компании идеално решени са платата с различни видове месо – пилешко, телешко, свинско. Всички порции са доста големи и ще наядат всеки. Това определено не е заведение за вегетарианци! Все пак, и за тях има няколко вида салатки, но атмосферата ще ги разстрои със сигурност.

Полейте всичко това обилно с бира. През футболния сезон може да гледате любимите си отбори на големите екрани, предоставени от Warsteiner. Как иначе да се опознаем напълно германската култура?

Сподели
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (2 гласа, средно: 4,50 от 5)
Loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *