От сладолед до… сладолед

Капитализмът е от онези неща, които хората или крайно ненавиждат или ужасно много уважават. В днешния капиталистически свят, дребна будка за сладолед превзе половината главна улица на любимата ни столица.


Raffy


е феномен, който не може да бъде пренебрегнат. Преди няколко години всички се надпреварвахме да се тагваме в това заведение, сега по-хипстър настроените възкликват „Където и да ходим, само да не е Рафи!”. Факт е, че Raffy еволюира като гъсеница в пеперуда – от няколко пръснати из града будки за сладолед, през ресторант, бар с клубно настроение след 10 вечерта, чак до басейн. Изненадващо, но хората продължават да консумират всичко, което им се предлага, стига да носи вълшебното име.

Басейнът се намира на уникално място, докъдето удобен транспорт няма. На малкия паркинг може да се нагледате на коли, които обестовено стоят пред казино „Монте Карло”. Във VIP зоната, зад балдахини се крият нацепени батки и момичета с всякакви видове екстеншъни. Строежите, с които е заобиколен басейнът, явно не пречат на никого – Криско успешно надвиква приятните шумове, идващи оттам.

Менюто е същото като в останалите заведения и това носи някакъв вид успокоение. След залез около басейна започва пак познатият клубен vibe. Работниците наоколо са привършили с работата и докато те спокойно пият биричка ние сащо можем да се насладим на всъщност не чак толкова лошата обстановка с коктейл в ръка. Кухнята предлага всичко, което човек може да поиска – азиатско, в частност суши, италиански пици и паста, риба за тези, на които им липсва морето, веганска или вегетарианска кухня за по-модерните от нас и не на последно място – сладоледа, от който започна цялата тази магия.

Сподели
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (Гласувай)
Loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *