Капучино пред фонтани

В София има много места, които през деня са известни с капучиното си, а вечерта – с коктейлите си.


Memento


започна като заведение до Народния театър, което беше толкова пълно, че трябваше да се чака 20-30 минути докато се намери свободно местенце. Междувременно франчайзът се разрасна и този проблем вече не съществува. Особено живописно място е заведението до главния вход на НДК. Атмосферата вечерно време е неповторима – клубна музика, фонтаните, лазерни светлини. Да не говорим за удобството, метрото да е буквално до заведението.

Площадът пред НДК е доста голям и явно никой не спира собствениците на Memento да нареждат все повече и повече маси. Хубаво би било да инвестират и в повече сервитьори, защото големият брой маси води до изключително бавно обслужване.

Memento предлага и някои неповторими коктейли. Колекцията Aperamento, която в момента  има 4 вариации, е изключително популярна във Виена още преди 10 години и благодарение на барманите на Memento и ние се чувстваме част от култа към това питие. Новото попълнение от тази година е Aperamento Bronze с вкус на карамел и канела. Класическия вариант на коктейла е с портокал, а ние ви препоръчваме задължително да пробвате този със сироп от бъз и мента.

Сподели
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (1 гласа, средно: 4,00 от 5)
Loading...

2 коментара

 1. Зарухи Съчлиян каза:

  Добронамерен призив:
  Моля коригирайте „се разрасТна“.

  https://kaksepishe.com/razrasna/

  1. Гана Грег, GG каза:

   Благодаря, поправено е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *