Цялото това шоу

Има места в София, заради които си заслужава да хванем амнезия… След


Cava


ще може и да съжалявате, че не сте прекалили с алкохола, за да притъпите болката от похарчените пари. По-скандално и от 20-минутното чакане, докато достигне меню до масата, е отношението на сервитьора. Разбираме, че заведението е пълно… Между другото места има както вътре в изключително приятната обстановка, така и отвън на тротоара и отзад в градината. Сервитьорите не са чак толкова малко на брой. Но чакането е факт и важна част от цялото шоу. На съседната маса девойките с усмивка и позитивно настроение подмятат „Ей, съвсем ни забравихте!”.

 

Настъпва дългоочакваният момент и сервитьорът се явява на сцената, тоест до масата. Без запъване всеки си издекламирва поръчката. В смях и с бутилка вино изтича не се знае колко време и храната се появява. За жалост не храната, която сме поръчали. Сервитьорът упорито и доста грубо се опитва да ни убеди, че ние сме в грешка и това е поръчката. В крайна сметка се отказва. Връща се с правилната поръчка и избълва никому ненужна информация, откъде идва объркването. В духа на днешното „политически коректно” общество ще се засегнем, че обясненията бяха отправени само към единствения мъж на масата.

 

Менюто е като учебник за хипстъри-милениали, но внимавайте с поръчката. Порциите са доста далече от обявения грамаж – половин домат тук тежи 250 грама (салата), кюфтенцата с чоризо са точно 3 на брой и пастата остава единствената ви надежда да се нахраните.

 

Цените ще прогорят дупка не само в портфейла, но и в душата ви.

Сподели
1 Звезда2 Звезди3 Звезди4 Звезди5 Звезди (Гласувай)
Loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *